Έρευνες στα τρια σπιτια των τεσσάρων εμπλεκομένων της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε το πρωί κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί, μετά απο συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία, μετέβησαν στις οικίες των τεσσάρων νεαρών και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα. O λόγος για τα κινητά που ανήκουν στον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη, τον Βασίλη Τράφαλη και τα αδέρφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη.

Στόχος, λένε οι πληροφορίες, είναι να βρεθούν βίντεο ή φωτογραφίες απο το πάρτι της πρωτοχρονιας- ακόμα και αν το υλικό έχει διαγραφεί απο τη μνήμη του κινητού- έτσι ώστε να έχουν ξεκάθαρη εικονα για το τι ακριβώς συνέβη στο ρεβεγιόν της σουίτας 401 και στη συνέχεια στο δωμάτιο 602 του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι από τη μιάμιση το μεσημέρι της Παρασκευής η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο Μάνος Παπαδόπουλος. Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: europost.gr