Της μόδας έχουν γίνει τα κορονοπάρτι ανεμβολίαστων σε όλη τη χώρα τα Σαββατοκύριακα με τις κρατήσεις των διαμερισμάτων στο Κέντρο της Αθήνας να έχουν κλείσει από Πέμπτη.

Μπορεί στους εσωτερικούς χώρους των μπαρ να μην επιτρέπονται οι ανεμβολίαστοι όμως κανονίζουν να διασκεδάζουν σε διαμερίσματα airbnb.

Γίνονται συνεχώς πάρτι στο Κέντρο της Αθήνας και στα διαμερίσματα συνωστίζονται 20 και πλέον άτομα με τη διασκέδαση να κρατάει μέχρι τα ξημερώματα.

Τα διαμερίσματα έχουν γίνει ανάρπαστα και δεν υπάρχει ελεύθερο ούτε για… δείγμα στο Κέντρο της Αθήνας. Τα πάρτι στήνονται μέσω του διαδικτύου με μουσική, αλκοόλ και χορό και φυσικά κανέναν έλεγχο αρκεί να καταβάλουν ένα ποσό για την ενοικίαση. «Μπορεί να ξεκινήσει από 150 ευρώ και να φτάσει μέχρι 400 ή 500», αναφέρει υπεύθυνος airbnb μιλώντας στον Alpha.

Οι δουλειές μάλιστα για τους επαγγελματίες τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί, καθώς αφήνουν τα μπαρ για τα… διαμερίσματα τα οποία μάλιστα διαμορφώνονται κατάλληλα με φωτορυθμικά και λέιζερ για να θυμίζουν κλαμπ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr