Εικόνες απίστευτου συνωστισμού καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες και στην ορεινή Ξάνθη, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα, υπό τον φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το xanthinea.gr ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

διαφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Το βίντεο που δημοσιεύει το τοπικό μέσο από την Κωμόπολη Κένταυρος, δεν διευκρινίζεται από ποια εκδήλωση είναι και ποια ημερομηνία ακριβώς, διεξήχθη.

διαφ.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής, αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.

Πηγή: europost.gr