Το αίσχος της Αττικής Οδού δεν έχει τέλος: Σπασμένα και λεηλατημένα βρήκαν τα αυτοκίνητά τους πολλοί ιδιοκτήτες Ι.Χ, που γύρισαν την Τρίτη το μεσημέρι να τα αναζητήσουν, καθώς, αρκετές ώρες πριν, είχαν υποχρεωθεί να τα εγκαταλείψουν βυθισμένα στο χιόνι στην Αττική Οδό!

Ήταν ευνόητο ότι επειδή οι χιλιάδες αυτοί πολίτες, από την ώρα που εγκατέλειπαν το αυτοκίνητό τους έπρεπε να περπατήσουν για απροσδιόριστο αριθμό ωρών μέσα στη χιονοθύελλα, να αφήσουν στο εσωτερικό του οχήματος διάφορα αντικείμενα, ψώνια και άλλα είδη, που προορίζονταν για τη δουλειά τους ή για το σπίτι τους, με τη βεβαιότητα ότι επειδή η Αττική Οδός είναι κλειστός ιδιωτικός δρόμος τα Ι.Χ τους ήσαν τουλάχιστον ασφαλή!

Να, όμως, που και εδώ όλοι έπεσαν έξω, καθώς οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού ‘έλαμψαν’ δια της απουσίας τους και της ανεπάρκειάς τους, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο έλεος διαφόρων κακοποιών, οι οποίοι πρόλαβαν και έσπασαν τα τζάμια τους, κλέβοντας ό,τι βρήκαν μέσα! Είναι ακόμη μία σελίδα ντροπής για τα όσα έγιναν στην Αττική Οδό και ξεφτίλισαν το Κράτος, αναδεικνύοντας και την σκοτεινή και ανεύθυνη πλευρά της ανίκανης και άπληστης επιχειρηματικότητας.

Πηγή: europost.gr