Ο γυναικολόγος της άτυχης γυναίκας που κατέληξε από κορωνοϊό, «έδειξε» ως υπεύθυνους για τον μη εμβολιασμό της, τον συζυγό της και ένα πνευματικό
Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 42χρονης Παρθένας Κουτμερίδου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του νοσοκομείο Αγιος Λουκάς στην Θεσσαλονίκη. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το παιδί της με καισαρική, ωστόσο η άτυχη μητέρα που τόσο πολύ περίμενε να σφίξει στην αγκαλιά της το μωρό της, πέθανε, προτού προλάβει να το δει.

Την ίδια ώρα, διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η 42χρονη δικηγόρος είχε αναβάλλει τον εμβολιασμό της, μετά από συμβουλή του γυναικολόγου της. Ωστόσο ο ίδιος ο γιατρός, μίλησε ανώνυμα στην εκπομπή Live News και παρουσίασε διαφορετικά τα γεγονότα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή συμβούλευε την Πάττυ, όπως την φώναζαν οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι, να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Ο γυναικολόγος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος την απέτρεψε και έριξε τις ευθύνες στον σύζυγο της 42χρονης.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι υπεύθυνος για το γεγονός ότι η Παρθένα Κουτμερίδου δεν είχε εμβολιαστεί είναι ο συζυγός της, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε «φανατικό αντιεμβολιαστή», ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιον πνευματικό που είχε η οικογένεια!

«Φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του»
«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, και αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα και φορτικά, προσπάθησα να πείσω αυτήν τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού» υποστήριξε ο γυναικολόγος ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της διαφώνησε κάθετα με τη συμβουλή του να εμβολιαστεί η 42χρονη και έκτοτε δεν την συνόδευσε ξανά στον ιατρείο του:

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που σύζυγός της δεν ερχόταν γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από τη στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο» υποστήριξε και συνέχισε την επίθεση: «Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πώς εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο».

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Πάττυ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στις τελευταίες του αναρτήσεις έκανε δημόσια έκκληση για αίμα.

Πηγή: europost.gr