‘Βόμβα’, με ισχυρή εκρηκτική ύλη, έριξε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει καθήκοντα συνηγόρου πολιτικής αγωγής, δηλαδή είναι νομικός παραστάτης της 10χρονης Μαρκέλλας, που υπέστη αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση από την 33χρονη Μούρθου Ειρήνη στην οποία έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες και έχει ήδη προφυλακιστεί.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι ο δικηγόρος της 33χρονης του είπε να συναντηθούν οι δυο τους στην Αθήνα, γιατί ‘έχει να προτείνει κάτι πολύ σημαντικό, για τη φτωχή οικογένεια του θύματος’.

‘Αμέσως μετά’, συνέχισε ο κ. Κούγιας, ‘μου τηλεφώνησε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας και μου είπε -με έναν πολύ περίεργο τρόπο- ότι θέλει να συναντήσω τον δικηγόρο της κατηγορουμένης και να κάνω δεκτό αυτό που θα μου προτείνει!’.

Η δήλωση -‘βόμβα’ του Αλέξη Κούγια συνδέεται άμεσα με τις πρώτες τοποθετήσεις, που έγιναν από την πλευρά της κατηγορουμένης, μέσω του δικηγόρου της, ότι ‘ζητάει συγγνώμη από την Μαρκέλλα και την οικογένειά της και είναι έτοιμη, με κάθε τρόπο, να επανορθώσει’. Εξυπακούεται ότι ήταν σαφέστατος ο υπαινιγμός – πρόταση για ‘οικονομικό συμβιβασμό’ και πιθανώς για ‘προσφορά αποζημίωσης’ προς την φτωχή οικογένεια της Μαρκέλλας, προκειμένου η κατηγορούμενη να πέσει στα μαλακά!

Το ερώτημα, τώρα, που ανακύπτει είναι ποιός είναι ο συγκεκριμένος ‘γνωστός επιχειρηματίας’, που μπαίνει στη μέση, για να σπρώξει τα πράγματα σε οικονομικό συμβιβασμό, όπως υπαινίσσεται σαφώς ο κ. Κούγιας και γιατί ο συγκεκριμένος ‘πλούσιος’ κύριος θέλει να προστατεύσει την 33χρονη κατηγορουμένη;

Τα κίνητρά του είναι μόνο ‘συναισθηματικά;’ ή μήπως είναι αληθινά αυτά που ψιθυρίζονται στο παρασκήνιο ότι η κατηγορούμενη είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος παιδική πορνογραφίας, το οποίο ‘εξυπηρετεί’, ίσως και πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας;

Πηγή: europost.gr