Μόνο λίγες ημέρες μετά το ατύχημα σε πίστα motocross στα Γιαννιτσά με τον σοβαρό τραυματισμό δύο νεαρών, έρχεται στο φως άλλο ένα περιστατικό τραυματισμού συμμετέχοντα σε αγώνα ταχύτητας με μηχανές. Πρόκειται για αγώνα ταχύτητας που έγινε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην πίστα των Μεγάρων.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η σελίδα spartanews.gr, φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος με τον αναβάτη της μηχανής να εκτοξεύεται και να πέφτει στο έδαφος. Σύμφωνα δε με όσα καταγγέλλει ο ίδιος, οι διοργανωτές του αγώνα δεν άφησαν το ασθενοφόρο να τον πάει εγκαίρως στο νοσοκομείο για να μην τον διακόψουν, μετέφεραν τον τραυματία εκτός πίστας με βέσπα και τον πήγαν στο νοσοκομείο δύο ώρες αργότερα παρά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δεν σταματήσουν καν τον αγώνα
Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής από την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη πτώση εντός της πίστας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αλυτάρχης όχι μόνον δεν σταμάτησε τον αγώνα, αλλά μετέφερε – χωρίς να γνωρίζει την σοβαρότητα του τραυματισμού – τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.

Όπως καταγγέλλεται, υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον μεταφέρουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, γιατί αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας. Τελικά οι φίλοι του αθλητή επέμεναν και κατάφεραν να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων. Ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε επείγον να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του ατυχήματος:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr