Το Αφγανιστάν έχει μετατραπεί σε μία απέραντη κόλαση για κάθε Αφγανό πολίτη που δεν ανήκει στους Ταλιμπάν. Φυσικά, αυτές οι φρικτές καταστάσεις δεν αφορούν μόνο τους Αφγανούς, αλλά όσο κι αν φαίνεται τραβηγμένο, πρέπει να απασχολούν και την Ελλάδα.

Το φλερτ του Ερντογάν με τους βαρβάρους δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αντίθετα, εντάσσεται στο ίδιο σχέδιο με το οποίο δημιούργησε το ισλαμικό κράτος και έπειτα το χρησιμοποίησε στα πεδία της μάχης. Η Τουρκία βλέπει στο πρόσωπο των Ταλιμπάν, άλλον έναν βάρβαρο στρατό που μπορεί να χρησιμοποιήσει στις επιθετικές βλέψεις της κατά των εχθρών.

Το γεγονός αυτό δυστυχώς έχει αποδειχτεί. Δεν είναι μία μελλοντική απειλή, αλλά ένας υπαρκτός κίνδυνος, που τον είδαμε σε χώρες όπου η Τουρκία ενεπλάκη σε στρατιωτικές επεμβάσεις. Εκτός από την Συρία, ο στρατός των βάρβαρων, χρησιμοποιήθηκε στην Λιβύη, στο βόρειο Ιράκ και στο Αρτσάχ.

Οποιαδήποτε συζήτηση λοιπόν δυτικών χώρων με τους Ταλιμπάν, ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας, όπως ακριβώς έγινε και με τους Σύριους τρομοκράτες, που η Δύση τους παρουσίαζε ως «μαχητές της Δημοκρατίας»!

Δείτε το σκληρό βίντεο με δική σας ευθύνη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr