Βίντεο-σοκ!
Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες στην Ουκρανία με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο παρακάτω βίντεο μάλιστα διακρίνεται και ένα από τα θύματα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται πως οι Έλληνες ομογενείς δέχτηκαν πυρά από ουκρανούς στρατιώτες στο χωριό Γράνιτσα στην Ουκρανία. Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφέ της περιοχής για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ υπό κράτηση έχουν τεθεί δύο ουκρανοί στρατιώτες.

Ονισένκο: Δεν σχετίζεται με την ένταση Ουκρανίας – Ρωσίας ο θάνατος των δύο Ελλήνων
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε για το δυσάρεστο συμβάν στο χωριό Γράνιτνα της Ουκρανίας. Οι δυο Έλληνες ομογενείς συνεπλάκησαν με στρατιώτες του Ουκρανικού στρατού για ασήμαντη αιτία, όπως αναφέρει το ΥΠΕΞ, και τα πυρά των τελευταίων ήταν αυτά που τους σκότωσαν.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Κώστα Ονισένκο, το συμβάν και ο θάνατος των δυο ομογενών, όπως και ο τραυματισμός δυο ακόμα, δεν φαίνεται να σχετίζεται με την κρίση και την πιθανή ρωσική εισβολή.

Ειδικότερα, ο κ. Ονισένκο αναφέρει: «Πλακώθηκαν δύο παρέες (μάλλον μεθυσμένων) χθες στο χωριό Γρανίτνε, δίπλα στην γραμμή σύγκρουσης των Ουκρανών με τους Ρώσους. Απ΄όσο ξέρω, στην αρχή η παρέα των στρατιωτικών μάλωσε με τον καταστηματάρχη και μετά επενέβη η άλλη παρέα που είχε μέσα και Έλληνες. Δύο άτομα σκοτώθηκαν επειδή ένας από τους στρατιωτικούς έβγαλε όπλο και άρχισε να ρίχνει. Αυτά λένε οι πηγές. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι η ενέργεια δεν στόχευε τους Έλληνες και πως δεν σχετίζεται με την στρατιωτική ένταση. Κάτι άλλο δεν ξέρω. Μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα και μην διαδίδετε άθελά σας παραπληροφόρηση. Μέχρι το απόγευμα θα ξέρουμε ακριβώς τι και πως».

Πηγή: europost.gr