Προκαλούν σοκ στην κρητική κοινωνία οι σκηνές πρωτοφανούς βίας που εκτυλίχθηκαν από επίθεση πολυμελούς ομάδας Πακιστανών κατά Ελλήνων με αποτέλεσμα πέντε Ελληνες να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία όμως προκαλεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί κινήθηκαν ως τάγμα εφόδου που παραπέμπει σε ισλαμιστές τρομοκράτες (φωτό αρχείου). Ο αριθμός των συλληφθέντων Πακιστανών μάλιστα που έφτασαν τους 22, ενώ παραμένουν και άλλοι ασύλληπτοι, δείχνουν την ύπαρξη μίας εστίας κοινωνικής αναταραχής στην Ελλάδα, που μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους.

Όπως το γεγονός ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οργανώθηκαν και χτύπησαν, στα πρότυπα ναζιστικού τάγματος εφόδου, και οπωσδήποτε πρέπει να διωχθούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν ένα καυγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε στο συσκευαστήριο του Τυμπακίου όταν ο Πακιστανός μίλησε άσχημα σε μία γυναίκα και πήγε ένας Έλληνας και την υπερασπίστηκε. Ως αποτέλεσμα, λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr