Σοκ και σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ βίντεο που κυκλοφορεί και το οποίο δείχνει τον Ζακ Στέισι, πρώην παίκτης του NFL, να επιτίθεται βίαια και να σακατεύει στο ξύλο την πρώην σύντροφό του μπροστά στο 5 μηνών μωρό τους. Αιτία της επίθεσης του Στέισι φέρεται να είναι η παθολογική ζήλια του, με την πρώην σύντροφό του να προχωράει σε επίσημη καταγγελία εις βάρος.

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα που υπήρχε στο σπίτι και η οποία είχε τοποθετηθεί λόγω της ζήλιας του Στέισι, ο οποίος φαίνεται να χτυπάει πολύ άσχημα στην πρώην σύντροφό του μπροστά στο μικρό παιδί τους.

Η 30χρονη γυναίκα ακούγεται να τον παρακαλάει να σταματήσει αλλά ο πρώην παίκτη του NFL δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει απτόητος, πετώντας την στην τηλεόραση. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από φίλη της πρώην συντρόφου του Ζακ Στέισι, ο οποίος πλέον θα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη.

Τι αναφέρει στην καταγγελία η 30χρονη γυναίκα
Η πρώην σύντροφος του, όπως είναι λογικό, προχώρησε σε επίσημη καταγγελία εις βάρος του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «με γρονθοκόπησε πολλές φορές στο κεφάλι και τον παρακάλεσα να σταματήσει γιατί πολύ κοντά στο σημείο ήταν το παιδί. Η αντίδρασή του ήταν να με πιάσει και να με πετάξει πάνω στην τηλεόραση. Η τηλεόραση έπεσε και άρχισε να μου φωνάζει ότι είμαι καταστροφική».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr