Ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο στη Βούλα. Αύριο, Τρίτη 18/1, φίλοι και γνωστοί του επιχειρηματία θα τόν αποχαιρετίσουν στη γενέτειρά του, το νησί της Μυκόνου, εκεί όπου μεγάλωσε και έζησε τα παιδικά του χρόνια.

Η οικογένεια Μονογυιού έχει βυθιστεί στη θλίψη, με τους γονείς του και την αδελφή του Τζώρτζη να μην πιστεύουν ακόμα στο τι έχει συμβεί. Τραγική φιγούρα και η σύζυγός του, η οποία μέχρι χθες και βάσει όσων ανέφερε ο αδελφός της, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του παιδιού της έχει φύγει από τη ζωή. Η γυναίκα που καθόταν δίπλα του στην μοιραία πρώτη βόλτα με την κόκκινη Ferrari σώθηκε από θαύμα μέσα από τις φλεγόμενες λαμαρίνες. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο, με τραύματα στα πόδια και αιματώματα στους πνεύμονες, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Τι δείχνει η έρευνα για το δυστύχημα
Από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει πως το αυτοκίνητο μπορεί να είχε απενεργοποιημένη τη λειτουργία της πρόσφυσης. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν έχουν βρεθεί ίχνη φρεναρίσματος αλλά έχουν εντοπιστεί ίχνη πλαγιολίσθησης. Εφόσον ήταν απενεργοποιημένη η λειτουργία, πρόκειται να εξεταστεί το κατά πόσο το είχε κάνει ο 45χρονος επιχειρηματίας ή ήταν έτσι το όχημα όταν το παρέλαβε.

Όσον αφορά στη φωτιά, φαίνεται ότι ξέσπασε από διαρροή καυσίμων κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Ενδελεχής είναι και η έρευνα που γίνεται στα λάστιχα της Ferrari, που όμως έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό.

Πηγή: europost.gr