Μια από τις κόρες, έσπασε τη σιωπή της και εξέφρασε την απογοήτευση της για το γεγονός τ’ ότι βρετανικές αρχές δεν έδιναν σημασία στην φρίκη που πέρασε η ίδια και οι αδελφές της, διότι ήταν τσιγγάνοι, όπως η ίδια εξομολογήθηκε δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της από τότε που ήταν 4 ετών.

Η Έλεν Ο’ Ντόνοχι έσπασε τη σιωπή της μετά την καταδίκη του 75χρονου Τζέιμς Ο’ Ράιλι από το Μπαλινόντι της Ιρλανδίας, για τον βιασμό της ίδιας αλλά και για εκείνους που υπέστησαν οι έξι αδελφές της, αλλά και η μικρότερη αδελφή του δράστη. Ο πα-τέρας, που απέκτησε μάλιστα και παιδί με μία από τις κόρες του, όταν αυτή ήταν 16 ετών, καταδικάστηκε έπειτα από δίκη πέντε εβδομάδων σε 20 χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκε στη φυλακή στις 15 Ιουνίου.

Ο Ο’ Ράιλι χτυπούσε, εξανάγκαζε σε πείνα και βασάνιζε με όλους τους τρόπους τις κόρες του όταν ήταν ανήλικες, καθαρά λόγω σαδιστικής φύσης, αφού είχε χρήματα για να τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα και με το παραπάνω ως επιτυχημένος έμπορος αλόγων και σκραπ.

Φλούδες από πατάτες

«Πιστεύω ότι μας άφησαν στην τύχη μας επειδή είμαστε Τσιγγάνοι. Όλοι οι άλλοι στην κοινωνία μάς αντιμετωπίζουν υποτιμητικά γιατί πιστεύουν ότι έτσι μας αρέσει να ζούμε, βρόμικοι», δήλωσε στους «Irish Times», αποκαλύπτοντας ότι η ίδια και οι αδελφές της κατάφεραν να επιζήσουν τρώγοντας τις φλούδες από πατάτες!

Η 51χρονη, σήμερα, γυναίκα ισχυρίζεται μάλιστα ότι πρώτη φορά ανακάλυψε πότε έχει γενέθλια σε ηλικία 25 ετών, όταν πήρε πιστοποιητικό γέννησης από τις Αρχές για να παντρευτεί, ενώ εξομολογείται ότι είχε αρχίσει τις απόπειρες αυτοκτονίας από τα 12 της χρόνια.

Πηγή: europost.gr