Άγιο είχε νοσηλευτής στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, που δέχτηκε επίθεση με φαλτσέτα από έναν άντρα!

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ένας άνδρας έσπασε την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο του Κέντρου Υγείας Κιάτου και επιτέθηκε με… φαλτσέτα στον νοσηλευτή, τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Στο σημείο αμέσως έσπευσαν δυνάμεις της ΟΠΚΕ και περιπολικά του ΑΤ Κιάτου και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο άτυχος νοσηλευτής που δέχθηκε την επίθεση, σε δηλώσεις του κάνει λόγο για την «άλλη όψη του νομίσματος», ενώ χαρακτηρίζει τα βαρέα και ανθυγιεινά ως «ένα σύντομο ανέκδοτο για εμάς τους υγειονομικούς».

«Η άλλη όψη του νομίσματος…Όταν είσαι στην θέση σου προκειμένου να σώσεις ή να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο και εκεί έχεις να κάνεις με την παράνοια, με τον υπόκοσμο, με αυτόν που έρχεται για να δημιουργήσει φασαρία. Όταν για πολλοστή φορά σπάνε και δημιουργούν φθορές στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Όταν πας να τον σταματήσεις να μην φύγει ώσπου να έρθει η Αστυνομία και να αναλάβει. Όταν αυτός τραβάει φαλτσέτα και δυστυχώς σε πετυχαίνει ευτυχώς στο χέρι…Όταν τα βαρέα και ανθυγιεινά είναι ένα σύντομο ανέκδοτο για εμάς τους υγειονομικούς…», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νοσηλευτής που την γλίτωσε φτηνά!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr