Επιδειξίας παρενοχλούσε μαθήτριες στον Βύρωνα, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα.

Πριν από δύο εβδομάδες, μάλιστα, δεν δίστασε, σύμφωνα με το Mega, να εισβάλει στο Γενικό Λύκειο Καρέα και να «τρυπώσει» στις γυναικείες τουαλέτες όπου έδειξε τα γεννητικά του όργανα, τόσο σε μια ανήλικη όσο και στην υπεύθυνη του κυλικείου.
Όπως ανέφερε άλλη μαθήτρια του ίδιου σχολείου, ο διεστραμμένος νεαρός φέρεται να παρακολουθούσε ανήλικες στην ευρύτερη περιοχή, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Ήταν στις τουαλέτες των κοριτσιών και είχε κατεβάσει τη φόρμα και είχε έξω τα γεννητικά του όργανα», περιέγραψε η διευθύντρια του Γενικού λυκείου Καρέα.
Από την πλευρά της, η υπεύθυνη του κυλικείου είπε πως είχε μπει στην τουαλέτα των κοριτσιών με κατεβασμένα παντελόνια, ενώ όταν τον είδε του φώναξε «τι κάνεις εδώ;». Τότε εκείνος σήκωσε τη φόρμα του και εξαφανίστηκε, αφού εκείνη έβαλε τις φωνές και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα να δει αν είναι καλά η 16χρονη μαθήτρια, η οποία άκουγε φοβισμένη τον άντρα να χτυπάει την πόρτα προσπαθώντας να μπει μέσα, αφού ευτυχώς είχε κλειδώσει.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του κυλικείου, η μαθήτρια φοβήθηκε, ενώ ο επιδειξίας έχει παρενοχλήσει και κορίτσια από άλλα διπλανά σχολεία. «Προφανώς παρακολουθεί μαθήτριες. Το έκανε συστηματικά», είπε, περιγράφοντας έναν άνδρα ηλικίας 25 με 30 χρόνων, ο οποίος φορούσε γκρι φόρμα, στρατιωτικό μπουφάν και κόκκινο καπέλο τζόκεϊ.

Εκτός από τις δύο μαθήτριες του Λυκείου, άλλες δύο ανήλικες από το διπλανό γυμνάσιο, ανέφεραν ότι μπήκαν στο στόχαστρο του επιδειξία. Ο άνδρας συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικά, και συμπληρωματικά κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών. Ο άνδρας είχε δώσει το προφίλ του στο instagram σε δύο μαθήτριες και έτσι ταυτοποιήθηκε από τις Αρχές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr