Σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, έγινε τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατό της.

Αυτό που ζητούν τώρα από τη Δικαιοσύνη οι δικοί της άνθρωποι, είναι να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες συγγενών, των δύο καταδικασμένων νεαρών για το έγκλημα αλλά και ψυχιάτρων που υπάρχουν ενδείξεις ότι χορήγησαν ψευδείς βεβαιώσεις για την υπόθεση.

“Σήμερα είμαι όπως ήμουν πριν 24 μήνες, όταν ήρθε εδώ στο Διδυμότειχο ότι η Ελένη βρέθηκε και βρέθηκε σε ένα νεκροτομείο σκοτωμένη και την αναγνώρισαν από το τριαντάφυλλο που είχε στη γάμπα της” λέει η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Οι γονείς της Ελένης έκαναν τρισάγιο στη μνήμη της, για τα 2 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το άγριο έγκλημα. Εκεί ήταν λίγοι συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊου.

Η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 σόκαρε ολόκληρη τη χώρα. Η άρνησή της να συνευρεθεί ερωτικά με τους δύο καταδικασμένους νεαρούς, φαίνεται ότι ήταν αυτό που της στοίχησε τη ζωή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr