Μαθήματα αξιοπρέπειας έδωσε ο πατέρας της 7χρονης Παναγιώτας που βρήκε φριχτό θάνατο όταν την παρέσυρε φορτηγό στη Νίκαια.

Με τρεμάμενη φωνή που μετά βίας ακουγόταν μέσα στα αναφιλητά του, ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας μίλησε στην εκπομπή Tlive και δήλωσε ότι συγχωρεί τον οδηγό του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το μοναχοπαίδι του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μίλησα με τους γιατρούς για να κάνω δωρεά οργάνων και μου είπαν ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος μπορεί να γίνει δωρεά οργάνων» δήλωσε ο χαροκαμένος πατέρας και πρόσθεσε:

«Συγχωρώ τον οδηγό. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το πήρε μαζί του. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έρθω σε αυτή τη θέση. Το παιδί μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο. Όταν άκουγα ότι γονείς έχουν χάσει τα παιδάκια τους, συμμεριζόμουν και έκλαιγα. Δεν ξέρω αν ο οδηγός έχει παιδάκια. Εγώ σαν άνθρωπος ήθελα πάντα να βοηθάω και αυτό είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Θέλω στη μνήμη του να συγχωρέσω τους πάντες» δήλωσε ο πατέρας της 7χρονης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr