Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν βρισκόταν στο διαμέρισμα αποτύπωσε στο χαρτί ο 6χρονος αδελφός του άτυχου 16χρονου που έχασε τη ζωή του όταν οι φλόγες τύλιξαν το διαμέρισμα που διαμένουν στην οδό Νάτσινα στην περιοχή της Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Καταστηματάρχης και κάτοικος της περιοχής βρήκε αμέσως μετά την ειδοποίηση για πυρκαγιά από το μαγαζί του και είδε τα δύο αδέλφια αγκαλιασμένα με σημάδια στα ρούχα τους.

Αμέσως τα πήγε στο μαγαζί του λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι, προκειμένου να τα ηρεμήσει. Όπως δήλωσε, η 14χρονη κόρη άμεσα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ο οποίος βρισκόταν στη δουλειά, ενώ στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα παιδιά, ο κάτοικος της περιοχής έδωσε παιχνίδια στον 6χρονο.

Αν’ αυτού το παιδί πήρε χαρτί και στυλό και ζωγράφισε τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, περιγράφοντας το περιβάλλον στο οποίο ο αδερφός του “έφυγε” απο τη ζωή. Ταυτόχρονα, στενή οικογενειακή φίλη μιλώντας στις κάμερες υποστήριξε ότι η μητέρα των παιδιών έλειπε στην Αλβανία για προσωπικούς λόγους, ενώ έκανε έκκληση για βοήθεια στην οικογένεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr