Χειροπέδες σε έναν 29χρονο άνδρα από την Τούμπα, πέρασαν οι άνδρες της αστυνομίας, με τις κατηγορίες για εμπλοκή σε 81 περιπτώσεις εμπορίας και διακίνησης σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο 29χρονος, από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2019, προμηθευόταν και αποθήκευε ναρκωτικές ουσίες, ενώ διέθεσε σε τουλάχιστον 40 άτομα ποσότητες κοκαΐνης, ενόσω ήταν μέσα ή σε κοντινή απόσταση από τρία μπαρ στη Θεσσαλονίκη κι ενός στη Χαλκιδική, είτε ως πελάτης, είτε είχε επαγγελματική σχέση.

διαφ.

Ο 29χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο ελέγχου που έγινε στον ίδιο, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με παράνομες δραστηριότητες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί πέτυχαν μία ακόμα σύλληψη σε ένα από τα καταστήματα, καθώς στην κατοχή του 34χρονου άνδρα, που εργαζόταν στην υποδοχή, βρέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης συσκευασμένα και έτοιμα για διάθεση.

Πηγή: europost.gr