Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα κίνητρα του δολοφόνου του 60χρονου διοικητικού υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από το Κορωπί, όπως συνήθιζε για να πάει οδικώς στην εργασία του στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Ο 60χρονος μπήκε στο κτήριο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και πάρκαρε στο υπόγειο πάρκινγκ στις θέσεις εργαζομένων.

Για άγνωστο λόγο ο πατέρας δύο παιδιών δέχτηκε τρεις σφαίρες στο κεφάλι χωρίς να ακουστεί το παραμικρό στους υπόλοιπους χώρους του Κέντρου Υγείας.

Το θύμα εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε από μια συνάδελφό του, η οποία ανησύχησε καθώς είχε αργησει να πάει στο πόστο εργασίας του.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στο σπίτι λίγο πριν τις εννιά το πρωί και της είπαν ότι ο 60χρονος έχει φύγει για τη δουλειά και θα έρπεπε να είχε φτάσει στον προορισμό του.

Τότε η γυναίκα πήγε στο πάρκινγκ να κοιτάξει να δει εάν ήταν εκεί το αυτοκίνητό του και είδε νεκρό τον συνάδελφο της.

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας
Άγνωστο παραμένει γιατί ο δολοφόνος του τον σκότωσε πυροβολώντας τον εξ επαφής με τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, όπως όλα δείχνουν, έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και όταν εκείνος μπήκε στο γκαράζ τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο σφαίρες στο κεφάλι. Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες. Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση για τα πιθανά κίνητρα του εγκλήματος, ώστε να καταφέρει να φτάσει στον δολοφόνο.

O 60χρονος υπάλληλος έμενε στο Κορωπί, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Περιγράφεται ως ένας ιδιαίτερα συνεπής στη δουλειά του και φιλήσυχος άνθρωπος.

Έτσι, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν είχε φτάσει στο γραφείο του και επικοινώνησαν με το σπίτι του.

Η σύζυγός του τους είπε ότι είχε φύγει κανονικά για τη δουλειά του. Τότε, μία συνάδελφός του κατέβηκε στο γκαράζ και τον είδε πεσμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Επειδή είχε υπέρταση νόμισε ότι μπορεί να είχε υποστεί έμφραγμα. Ωστόσο, πλησιάζοντας είδε τα αίματα και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr