Θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό με τον θάνατο ασθενούς που ήταν διασωληνωμένος αφού νόσησε με κορωνοϊό. Ο άνδρας πέθανε χθες το απόγευμα  στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλευόταν.

Αδιανόητες καταστάσεις εκτυλίχτηκαν στον Ερυθρό Σταυρό με τον θάνατο ενός76χρονου άνδρα, που είχε νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του ασθενούς αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια, αφού άλλος ασθενής που νοσηλευόταν στον θάλαμο, φέρεται να του έβγαλε τον αναπνευστήρα γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος!

Όπως ανέφερε ο διοικητής της Α ΥΠΕ Αττικής, ο ασθενής που τελικά επεβίωσε κάλεσε την ασφάλεια το νοσοκομείου, καθώς ο άλλος ασθενής, 58 ετών αλβανικής καταγωγής, εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 76 ετών άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ, σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν συνεχώς. Οι γιατροί όταν μπήκαν στον θάλαμο διαπίστωσαν ότι το μόνιτορ στο οποίο ήταν συνδεδεμένος ο 76χρονος ασθενής εμφάνιζε ισοηλεκτρική γραμμή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επιστρέψει στη ζωή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr