Αντιμέτωποι με ένα αδιανόητο περιστατικό παραμέλησης παιδιών ήρθαν προ ολίγων ημερών αστυνομικοί στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, περαστικός αλβανικής καταγωγής εντόπισε ένα τραυματισμένο βρέφος στη μέση του δρόμου. Το μωρό, ηλικίας περίπου ενός έτους, ήταν τραυματισμένο και ο άνδρας αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους γονείς του βρέφους ή όποιον το είχε εγκαταλείψει, πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής. Τότε άκουσαν κλάματα μέσα από ένα αυτοκίνητο εκεί κοντά και διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτό βρισκόταν κλειδωμένο ένα ακόμα νήπιο. Το πήραν μαζί τους, ωστόσο πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ, άκουσαν νέα κλάματα από το πορτ μπαγκάζ και ανοίγοντάς το βρήκαν μέσα άλλα τρία παιδιά.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 13χρονη, η οποία ισχυρίστηκε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της είχαν αφήσει τα παιδάκια για να τα προσέχει και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά οδηγήθηκαν στο «Παίδων», ενώ συντάχθηκε δικογραφία κατά των δύο γυναικών για εγκατάλειψη, παραμέληση, καθώς και για όλα τα άλλα σχετικά αδικήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr