Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε, μια μητέρα στον Άλιμο, όταν ξαφνικά χάθηκε από την αυλή του σπιτιού τους, το μόλις 1,5 έτους αγοράκι της.

Η τρομακτική περιπέτεια για μητέρα και μωρό ξεκίνησε όταν δύο 14χρονα παιδιά εντόπισαν το περασμένο Σάββατο τον μικρό να περιπλανιέται μόνο του στην οδό Αγίου Δημητρίου. Αμέσως τα παιδιά πήραν το αγοράκι και το μετέφεραν στην ιδιοκτήτρια ενός κομμωτηρίου της περιοχής, την οποία γνώριζαν. Αμέσως οι εργαζόμενοι της ιδιοκτήτριας έψαχναν στους γύρω δρόμους μήπως ήταν κοντά οι γονείς και το αναζητούσαν.

Η ίδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, επικοινώνησε με την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού». Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού, η οποία δεν μιλούσε ελληνικά και ήταν δύσκολη η επικοινωνία μαζί της. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς έψαχνε και εκείνη το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι έπαιζε με τα αδέλφια του στην αυλή του σπιτιού και το «έσκασε». Ήταν όμως, τυχερό που το βρήκαν οι 14χρονοι και έτσι η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr