Συνελήφθη και πάλι ο γνωστός «Κάμελ», που έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινωνία του Βόλου με επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών στις οποίες ρίχνει βενζίνη, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε μια 36χρονη.

Η γυναίκα βρισκόταν το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα πάρκο του Βόλου, όταν την πλησίασε ξαφνικά ο 38χρονος κρατώντας ένα μπουκάλι που περιείχε κίτρινο υγρό, πιθανότατα βενζίνη, και την τρομοκράτησε απειλώντας να την περιλούσει με αυτό και κάνοντας χειρονομίες. Η 36χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί και ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον «Κάμελ» που κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Ο 38χρονος αποπειράθηκε πρόσφατα δυο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς αποζητά τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ωστόσο, οι γιατροί κρίνουν ότι δεν χρίζει νοσηλείας για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στο παρελθόν, ο «Κάμελ» έχει συλληφθεί πολλές φορές για επιθέσεις με βενζίνη σε γυναίκες, ενώ σε μια νεαρή που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της τον Δεκέμβριο του 2019 είχε πετάξει πέτρα, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση 60 ημερών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr