Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου αποδίδεται η χθεσινοβραδυνή δολοφονία του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστού ως «Βαλεντίνο» στο χωριό Ορμήδεια της Κύπρου.

Ο Καλλιτσιώνης είχε γλιτώσει με σοβαρά τραύματα τον Ιούνιο του 2016 από τη σφαγή σε εστιατόριο της Αγίας Νάπας, όταν Αλβανοί εκτελεστές σκότωσαν τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, τον αστυνομικό Ηλία Χατζηευθυμίου και την σύζυγο του Σκεύη Χατζηευθυμίου. Από τις σφαίρες γλίτωσαν τα παιδιά του ζευγαριού που καθόντουσαν στο ίδιο τραπέζι. Ο Καλλιτσιώνης που εργαζόταν ως σωματοφύλακας του Καλοψιδιώτη, τραυματίστηκε με σφαίρες στο στήθος.

Χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ενώ βρισκόταν στο πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, τον πλησίασαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και αφού έριξαν μια ριπή εναντίον του εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες ελέγχοντας τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας στην περιοχή του φόνου. Ο 29χρονος απασχόλησε αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές με εμπλοκή του σε διάφορα αδικήματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: europost.gr