Θρίλερ για οικογένεια στην Ανάβυσσο, που εισέβαλαν στο σπίτι τους ένοπλοι ληστές. Οι κακοποιοί κράτησαν ομήρους για τουλάχιστον μισή ώρα με την απειλή όπλων, πατέρα, μητέρα και τα δυο τους παιδιά, ψάχνοντας για χρήματα.

– Advertisement –

Λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα εισέβαλαν στην μονοκατοικία της οδού Άρεως οι τρεις ένοπλοι κακοποιοί και αμέσως ακινητοποίησαν την οικογένεια, με την απειλή των όπλων τους.

Αφού έδεσαν την μητέρα και τον πατέρα, έψαξαν το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα, χωρίς όμως τελικά να βρουν κάτι που να τους ικανοποιήσει. Έπειτα από τις άκαρπες ενέργειες τους, έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας δεμένους μάνα και πατέρα και εισέβαλαν στην διπλανή μονοκατοικία στην οποία διαμένει μια ηλικιωμένη γυναίκα 78 ετών.

Οι κακοποιοί την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Αφού άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας, έφυγαν από την μονοκατοικία αφήνοντας την ηλικιωμένη γυναίκα δεμένη.
Την 78χρονη απελευθέρωσε ο 54χρονος ιδιοκτήτης της διπλανής μονοκατοικίας, που επίσης είχε πέσει θύμα των τριών ένοπλων ληστών.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr