Μια ζωή μέσα στο σκοτάδι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του 44χρονου ζωγράφου που αποδίδεται σε αυτοκτονία. Ο 44χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι στην πολυκατοικία που έμενε στην Ραφήνα, άφησε σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημειώματα. Ένα για την Αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Όπως αποκαλύπτεται, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει την μητέρα του στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο μπαλαντέζας.

Τότε, είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είπε πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στο να κάνει την κίνηση αυτή επειδή τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση. Αρχικά μάλιστα όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στην Δυτική Αττική είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Είχε αφαιρέσει και 1.850 ευρώ για να θεωρηθεί ότι ήταν ληστεία μετά φόνου.

Αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που είχε αφέθηκε ελεύθερος.

Ο επίλογος γράφτηκε σήμερα. Ο άνδρας βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Τον είδε κάτοικος της περιοχής κι αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr