Μυστήριο με τη φερόμενη ως εξώγαμη κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία εξαφανίστηκε από τα κοινωνικά δίκτυα αφού ανάρτησε μηνύματα για το ρετιρέ πολυτελείας της μητέρας της στο Μονακό, με πολλούς να αναρωτιούνται αν τη «φίμωσε» ο Ρώσος πρόεδρος.

Η Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή και ως Ελιζαβέτα Κριβονότζικχ, έκανε συχνές αναρτήσεις στο Instagram μέχρι την 1η Οκτωβρίου. Εκτοτε η 18χρονη δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση. Από πέρυσι, όταν η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε από το ρωσικό σάιτ Proekt, η φοιτήτρια έχει γίνει σταρ των social media, με 82.500 followers, τη δική της σειρά ρούχων και έχει μεγάλη ζήτηση ως dj. Πρόσφατα, μάλιστα, έμεινε αρκετό διάστημα και στο Παρίσι. Οπότε η «εξαφάνισή» της τους δύο τελευταίους μήνες έχει προκαλέσει εύλογη απορία για την τύχη της έφηβης που μοιάζει εντυπωσιακά με τον Πούτιν.

Στην τελευταία ανάρτησή της φαινόταν ένα πόδι που ξεπρόβαλλε από το σκέπασμα δίπλα σε ένα λάπτοπ. «Εγκατέλειψες το Instagram για κάποιον λόγο; Σε παρακαλώ, γύρνα πίσω, Λουίζα» έγραψε ένας από τους followers της. Στις 206 αναρτήσεις της στην πλατφόρμα η Ρόζοβα προσπαθούσε να κρύβει όσο γινόταν το πρόσωπό της, δείχνοντας να μη θέλει να είναι γνωστή η ταυτότητά της.

Η μητέρα της, η 46χρονη Σβετλάνα, που φέρεται ότι είναι ερωμένη του Πούτιν, φέρεται ότι εξόργισε τον Ρώσο πρόεδρο, όταν ανάρτησε φωτογραφίες στις οποίες δήλωνε ότι βρισκόταν στο Μονακό. Μία από αυτές έδειχνε ένα τζάκι, μία ένα ουράνιο τόξο στη θάλασσα και μία τρίτη τα γιοτ που… κουνιόνταν στο λιμάνι. Στη φωτογραφία με τα γιοτ που αναρτήθηκε το 2014 η Λουίζα είχε σχολιάσει από κάτω ότι… ήξερε αυτό το μέρος.

Το επιλήψιμο σε αυτές τις κλασικές καλοζωίστικες αναρτήσεις είναι ότι δήλωναν πως η γυναίκα και η κόρη της είχαν σχέση με το Μονακό, ενώ είχε αποκαλυφθεί ότι η Κριβονότζικχ διαθέτει ένα διαμέρισμα 4.000.000 δολαρίων στο Μόντε Κάρλο, που αγοράστηκε γι’ αυτήν μέσω offshore λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της.

Πηγή: europost.gr