Η φριχτή δολοφονία δύο γυναικών στην Αλβανία έφερε στο φως ένα απίστευτο έγκλημα που λάμβανε χώρα στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα.

Ο Αλβανός δολοφόνος που είχε στήσει κύκλωμα εμπορίας βρεφών στη Θεσσαλονίκη εκτέλεσε τις δύο αδερφές μόλις υποψιάστηκε ότι θα αποκάλυπταν τα φριχτά μυστικά του. Ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα των γυναικών στα Τίρανα και σκότωσε με καλάσνικοφ τις δύο γυναίκες, τι οποίες κρατούσε αιχμάλωτες στη Θεσσαλονίκη και αφού τις άφηνε εγκύους, πουλούσε τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο δράστης των εγκλημάτων είναι παλιός γνώριμος των ελληνικών αρχών αφού έχει κατηγορηθεί για πολλά και σοβαρά αδικήματα στη χώρα μας.

Η αδελφή των θυμάτων αποκάλυψε ότι ο δράστης τις ανάγκαζε να εργάζονται ως ιερόδουλες, ενώ ο ίδιος τις άφηνε εγκύους και στη συνέχεια πουλούσε τα μωρά: «Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε εγκύους και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους».

Η αδερφή των δολοφονημένων γυναικών αποκάλυψε ότι και η σύζυγός του δράστη συμμετείχε στο κύκλωμα, ενώ ένας δικηγόρος βοηθούσε ώστε να βγαίνουν τα μωρά από το μαιευτήριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr