Νεαρή Κινέζα κατήγγειλε ότι πέρασε στιγμές φρίκης μέσα στο διαμέρισμά της από άνδρα που γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο.
Βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα μια 25χρονη Κινέζα και ένας 35χρονος Έλληνας, τον οποίο γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής και κατέληξαν στο διαμέρισμά της, όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Ωστόσο, το πρωί της επόμενης ημέρας η κοπέλα κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου ότι τη βίασε παρά φύσιν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής Κινέζας, η οποία διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, γνώρισε το προηγούμενο βράδυ τον 35χρονο και μεταξύ τους υπήρξε έντονη ερωτική έλξη. Ετσι, μετά τη διασκέδασή τους αποφάσισαν να πάνε στο διαμέρισμά της για να συνεχίσουν τη βραδιά τους.

Εκεί συνευρέθηκαν ερωτικά, αλλά ο 35χρονος άνδρας θέλησε να προχωρήσει και σε παρά φύσιν συνεύρεση, στην οποία όμως η κοπέλα δεν συναινούσε και ισχυρίζεται ότι αρνήθηκε επίμονα να προχωρήσει σε αυτήν. Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η 25χρονη, ο 35χρονος φέρεται ότι προσχώρησε διά της βίας σε τρεις παρά φύσιν διεισδύσεις παρά τα παρακάλια και τις φωνές της.

Η Κινέζα υποστήριξε στην καταγγελία της ότι φοβήθηκε για τη ζωή της, καθώς η γνωριμία της με τον άνδρα με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά ήταν της μιας βραδιάς και κάποια στιγμή κάμφθηκαν οι αντιστάσεις της μπροστά στην επιμονή του 35χρονου, με αποτέλεσμα να υποκύψει στις ορμές του.

Οταν ο 35χρονος έφυγε από το σπίτι το επόμενο πρωί, η νεαρή αλλοδαπή απευθύνθηκε σε οικείο της πρόσωπο και πήγαν μαζί στο Τμήμα Ασφαλείας, όπου κατήγγειλε τις πράξεις σε βάρος της και τον παρά φύσιν βιασμό της από τον εφήμερο εραστή της. Οπως δήλωσε στη μήνυση που υπέβαλε η 25χρονη, συνευρέθηκαν με τη συναίνεσή της, όμως δεν έδωσε ποτέ τη συγκατάθεσή της για τέτοιου είδους συνεύρεση. Από την αστυνομική υπηρεσία, σε συνεννόηση με την αρμόδια Εισαγγελία Αθηνών, εκδόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση της νεαρής Κινέζας, με την οποία παραπέμφθηκε για να εξεταστεί.

Επειτα από αναζητήσεις, βάσει των στοιχείων που είχε δώσει στις Αρχές η 25χρονη, ο 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας του στα Κάτω Πατήσια, όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: europost.gr