Αποκαλώντας τον Mini-Me, τον χαρακτήρα από τους χιουμοριστικές ταινίες του Austin Powers, ο Πέτρος Τατσόπουλος τα «έχωσε» στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε: «Ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Ο Mini-Me είναι ψώνιο. Την έχει ψωνίσει με την πάρτη του. Εάν τον εκλάβεις ως ψώνιο, no problem: τον ψηφίζεις ή δεν τον ψηφίζεις, αναλόγως εάν ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις για χαβαλέ. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που θα ξεγελαστείς και θα τον εκλάβεις ως φασίστα. Εάν είσαι κι εσύ φασίστας, τον ψηφίζεις ως ομοϊδεάτη σου και συνακόλουθα απογοητεύεσαι, διότι ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Εάν δεν είσαι φασίστας, δεν ψηφίζεις το κόμμα του, διότι δεν ψηφίζεις κόμματα που στεγάζουν φασίστες. Όπως λένε και στα χωριά μας: loose-loose situation σε κάθε περίπτωση».

Αποκαλώντας τον Mini-Me, τον χαρακτήρα από τους χιουμοριστικές ταινίες του Austin Powers, ο Πέτρος Τατσόπουλος τα «έχωσε» στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε: «Ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Ο Mini-Me είναι ψώνιο. Την έχει ψωνίσει με την πάρτη του. Εάν τον εκλάβεις ως ψώνιο, no problem: τον ψηφίζεις ή δεν τον ψηφίζεις, αναλόγως εάν ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις για χαβαλέ. Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που θα ξεγελαστείς και θα τον εκλάβεις ως φασίστα. Εάν είσαι κι εσύ φασίστας, τον ψηφίζεις ως ομοϊδεάτη σου και συνακόλουθα απογοητεύεσαι, διότι ο Mini-Me δεν είναι φασίστας. Εάν δεν είσαι φασίστας, δεν ψηφίζεις το κόμμα του, διότι δεν ψηφίζεις κόμματα που στεγάζουν φασίστες. Όπως λένε και στα χωριά μας: loose-loose situation σε κάθε περίπτωση».


Πηγή: europost.gr