Ένα περίεργο περιστατικό κακοποίησης ζώου έλαβε χώρα στη Νεάπολη Κοζάνης, την περασμένη Κυριακή.

Μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια σκύλου κατήγγειλε έναν αστυνομικό ότι χτύπησε ανελέητα με σφυρί τον σκύλο της στο κεφάλι, μέσα στον χώρο της πολυκατοικίας όπου μένει. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και βρέθηκε στο κτίριο για να επισκεφτεί έναν συγγενή του. Όπως αναφέρει η ίδια, άκουσε τα ουρλιαχτά του ζώου της και είδε τον «επισκέπτη» αστυνομικό να σφυροκοπάει το κεφάλι του ζώου.

Ευθείς, η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και την Πανελλήνια Ομάδα Κατά της Κακοποίησης των Ζώων, ενώ στη συνέχεια υπέβαλλε μήνυση κατά του αστυνομικού για κακοποίηση ζώου.

Με μήνυση απάντησε και ο αστυνομικός
Από πλευράς του, ο αστυνομικός απάντησε και εκείνος με μήνυση, καταγγέλοντας ότι ο σκύλος δεν ήταν δεμένος και του επιτέθηκε, κάτι το οποίο αρνείται η ιδιοκτήτρια η οποία υποστηρίζει ότι το ζώο ήταν δεμένο στον φράχτη της πολυκατοικίας. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι πήγε να βγάλει βόλτα τον σκύλο της και συνειδητοποίησε ότι είχε βγει με τις παντόφλες, με αποτέλεσμα να τον δέσει στο σημείο, για να φορέσει τα παπούτσια της και επιστρέψει. Ξαφνικά, όπως περιγράφει άκουσε το ζώο να σφαδάζει και βγήκε έξω με τα ανήλικα παιδιά της. Εκεί αντίκρισε τον αστυνομικό να χτυπάει τον σκύλο με το σφυρί.

Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι ο σκύλος τον δάγκωσε, όμως η ίδια αναρρωτιέται, πώς είναι δυνατόν ο σκύλος να ήταν ελεύθερος και εκείνος να πετάχτηκε στο διαμέρισμα τον φίλων του, προκειμένου να πάρει το σφυρί και να βγει ξανά έξω για να τον χτυπίσει.

Τελικά, ο αστυνομικός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, και δεν πρόκειται να γλιτώσει το αυστηρό πρόστιμο για κακοποίηση ζώων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr