Οι προκλήσεις των τούρκων σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο κατά του ελληνισμού δεν έχουν τέλος. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχουν καταπλεύση στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας, μία τουρκική φρεγάτα, μία τορπιλάκατος και ένα υποβρύχιο!

Πρόκειται για την φρεγάτα Oruc Reis, ομώνυμη με το διαβόητο ερευνητικό σκάφος των τούρκων. Δηλαδή οι τουρκικές φρεγάτες έχουν απλωθεί σε όλη την Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη, ακολουθώντας πιστά το δώμα Ερντογάν που ξεκίνησε με το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης.

Όλα αυτά, στην μαύρη επέτειο της γενοκτονίας του κυπριακού ελληνισμού. Την ίδια στιγμή, πάλι σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, έχουμε συνεχείς παραβιάσεις του κυπριακού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά. Όλες αυτές οι ενέργειες οδηγούν σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ότι οι τούρκοι, ότι λένε το κάνουν. Και ο ελληνισμός θα πρέπει να κινηθεί ως μία γροθιά με μοναδικό στόχο την αποτροπή της τουρκικής εισβολής. Είναι βέβαιον ότι οι τούρκοι θα επιχειρήσουν να υλοποιήσουν στο έπακρο τις απειλές τους και ουδείς Έλληνας δικαιούται να πει ότι «δεν γνώριζε»…

Πηγή: europost.gr