Γιατροί και λοιπό προσωπικό στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον 10 τον αριθμό και πλήρως εμβολιασμένοι, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό όταν μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκαν σε τεστ και τέθηκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με το thestival.gr κανένας τους δεν νοσεί σοβαρά, αλλά η πιθανότητα συρροής κρουσμάτων δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς μόνο αφότου εμφανίστηκαν τα συμπτώματα έγιναν και τα τεστ, μιας και οι εμβολιασμένοι, παρότι μεταδίδουν κανονικά τον ιό, δεν υπόκεινται στην υποχρεωτικότητα των τεστ.

«Από την 1 Σεπτεμβρίου απομακρύνθηκαν οι υγειονομικοί που δεν είχαν εμβολιαστεί, όπως ορίζει ο νόμος. Πρόκειται για 110 άτομα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, οι οποίοι θεωρήθηκαν ‘υγειονομικές βόμβες’, επειδή ως ανεμβολίαστοι ήταν εν δυνάμει φορείς και διασπορείς του κορωνοϊού. Σήμερα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας είναι κι αυτοί μια κινητή βόμβα διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους εργασίας, για τους συναδέλφους τους αλλά και για τους ασθενείς», λέει στο thestival ο Χαράλαμπος Κοροξενός, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ.

Και προσθέτει: «Δεν υπάρχει μέριμνα ώστε να ελέγχονται οι εργαζόμενοι όταν μπαίνουν στο νοσοκομείο για να εργαστούν. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον 10 πλήρως εμβολιασμένοι γιατροί και λοιπό προσωπικό βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, οι οποίοι μέχρι να αποδείξουν ότι νοσούν (να εμφανίσουν δηλαδή συμπτώματα και να κάνουν το τεστ) δούλευαν κανονικά στο νοσοκομείο, με ότι αυτό συνεπάγεται».

Και καταλήγει με το αυτονόητο συμπέρασμα που κάποιοι αρνούνται να δεχθούν: «Εκ του αποτελέσματος, όπως καταλαβαίνεται, αποδεικνύεται ότι και οι εμβολιασμένοι, αποτελούν κι αυτοί υγειονομική βόμβα».

Πάντως, έχει ήδη ξεκινήσει… διακριτικά η σύνδεση των περιστατικών μόλυνσης εμβολιασμένων ανά την Ελλάδα (γίνεται σχετικός έλεγχος και στο ΑΧΕΠΑ), με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Πέρα από το ανησυχητικό του πράγματος για το οποίο πρέπει να βρεθεί μια λύση με αυστηρότερες ασφαλιστικές δικλείδες, ήδη διακινείται ευρέως ότι μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων, δεν είναι στην πραγματικότητα εμβολιασμένοι…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr