Προκαλεί οργή, τρόμο και αποτροπιασμό η καταγγελία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter, όπου μία μητέρα περιγράφει την περιπέτεια που έζησε με την αρπαγή της κόρης της. Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία, διότι ήδη το μήνυμα έχει κοινοποιηθεί στην αστυνομία, ενώ σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί του γεγονότος.

Αυτούσια η καταγγελία

«Έπεσε η κόρη μου θύμα ενός τύπου με μπράτσα δεν άφηνε να φύγει να σηκώσει τηλέφωνο 4 μέρες ψάχναμε, ούτε να μιλήσει στο τηλ. Ήθελε να την πάει κάπου σε ένα σπίτι, μου έστειλε ένα μισό μήνυμα κατάλαβα και αρχίσαμε να ψάχνουμε, αστυνομία διακριτικά, εντοπίσαμε το τηλ. Την πήραμε..

…πίσω με προϋποθέσεις να την αφήσει, του δώσαμε ό,τι ζήτησε και μόλις την πήραμε ανέλαβε η αστυνομία, μαφία στο κέντρο της Αθήνας που παίρνουν κορίτσια και τα εξαφανίζουν, είμαστε πολύ φοβισμένοι…Ο πατέρας της διαλύθηκε είχε και τα συμπτώματα από το κοβιντ,άντε να ξημερωσουμε».

Εάν τα περιστατικά ισχύουν όπως τα περιγράφει η καταγγέλλουσα, τότε μιλάμε για ξεκάθαρη περίπτωση απαγωγής στο κέντρο της Αθήνας!

Αναμένουμε την αντίδραση της αστυνομίας και εάν θα υπάρχουν ανακοινώσεις για την εξοργιστική αυτή υπόθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr