Ακάθεκτοι συνεχίζουν οι διακινητές λαθρομεταναστών τις προσπάθειες να βάλουν στη χώρα αλλοδαπούς, ενώ οι Αστυνομικές Αρχές δίνουν μάχη για να τους σταματήσουν.

Χαρακτηριστικά είναι τα δυο περιστατικά που συνέβησαν σε Έβρο και Ροδόπη την Τρίτη και την Τετάρτη. Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης έπιασαν συνολικά πέντε διακινητές σε μόλις δυο μέρες!

Την Τρίτη αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή που μετέφερε παράνομα στη χώρας τρεις λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί τους «τσίμπησαν» με μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών και βρήκαν στο ρυμουλκούμενο, ανάμεσα σε εμπορεύματα, τρεις λαθρομετανάστες.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τέσσερις διακινητές, που προσπάθησαν να μεταφέρουν στην ενδοχώρα 14 λαθρομετανάστες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη μαζί με το συνεργό που αναζητείται, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. Πίσω ερχόταν φορτηγό που σε ειδική κρύπτη στην καρότσα μετέφερε τους παράνομους.

Δίνουν πραγματική μάχη καθημερινά εκεί στα σύνορά μας, αλλά οι κυβερνώντες έχουν άλλα στο μυαλό τους…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr