Ένας άντρας από Mount Isa που προσπάθησε να σκοτώσει τις κατσαρίδες προκαλώντας μια «μοχθηρή» έκρηξη χρησιμοποιώντας μια κονσέρβα αεροζόλ για φλογοβόλο, τραυμάτiσε τον εαυτό του και ανατίναξε τα παράθυρα του σπιτιού του.

Αστυνομία και πυροσβεστική κλήθηκαν στο περιστατικό σε ένα σπίτι στο Abel Smith Parade. Το Πυροσβεστικό σώμα έκτακτης ανάγκης του Queensland δήλωσαν ότι ο άνδρας έφερε πληγές στο κεφάλι και τα χέρια του από θραύσματα που προκλήθηκαν λόγω της έκρηξης.

Ο γείτονας του, Kerrod Karkadoo, είπε ότι η έκρηξη έκανε τα πάντα να δονούνται, «καθόμασταν έξω και πίναμε μερικές μπύρες και ξαφνικά ακούσαμε ένα μεγάλο μπαμ»

Ο αστυνομικός Ian Louden είπε ότι πίστευαν ότι ο άντρας πυροδότησε μια κονσέρβα και ένα μισογεμάτο εντομοκτόνο προσπαθώντας να κάψει τις κατσαρίδες, προκαλώντας το σπάσιμο των παραθύρων και σημαντική ζημιά στην κουζίνα και στους τοίχους του σπιτιού.

Είπε ότι το εντομοκτόνο έχει σαφείς οδηγίες και ετικέτες που προειδοποιούν να μην εκτίθενται σε φλόγα.

«Οι οδηγίες τίθενται σε αυτά τα αντικείμενα για έναν σκοπό και η μη τήρησή τους μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις σαν αυτή που συνέβη σε αυτήν την περίπτωση. Υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ακραίες ζημιές στην οικία», είπε.

Η οικογένεια του τραυματία είπε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχει ράμματα στο κεφάλι του.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το πώς τoν εκδικήθηκαν οι κατσαρίδες!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr