ληθαίνουν τα περιστατικά με νέους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και πεθαίνουν, με τελευταίο τον θάνατο ενός 27χρονου από τη Δράμα που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (3/11) στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο πατέρας του νεαρού, συγκλονισμένος από την κατάληξη, λέει στο Mega πως τον τρώνε οι τύψεις που δεν προέτρεψαν το παιδί να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, από φόβο για τις παρενέργειες, παρόλο που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι εμβολιασμένοι.

«Δεν μπορώ να το χωνέψω!»
«Ήταν δύο μέτρα παλικάρι, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις. Αυτό δεν μπορώ να το χωνέψω και τώρα με τρώει αυτό που δεν πήγα το παιδί να του κάνω εμβόλιο εγώ γιατί καθόμασταν και ακούγαμε μήπως έχει παρενέργειες. Τώρα μας τρώνε οι τύψεις που δεν το κάναμε, μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο» αναφέρει.

Ο 27χρονος Γιώργος αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και μόλις διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, οι γονείς του τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. «Τον είχαμε εδώ στο σπίτι με τον covid 2-3 μέρες, πηγαίναμε με γάντια, με στολές, με τέτοια μέσα, γιατί έπρεπε κάποιος να το εξυπηρετήσει, γιατί είναι τυφλό. Το πήγαμε εδώ στην Δράμα στο νοσοκομείο, ώρα ανάγκης, ιδίως με το οξυγόνο. Αναγκαστήκαμε να τον πάρουνε να τον πάνε στην Καβάλα, στο διπλανό νοσοκομείο» περιγράφει ο άνδρας.

«Εγώ και η σύζυγός μου είχαμε κάνει το εμβόλιο και τώρα με τρώνε οι τύψεις που δεν το έκανα το παιδί, έπρεπε να το πάρω εγώ από το χέρι και να πάω να το κάνω. Αλλά φοβόταν η σύζυγος τις παρενέργειες, γιατί χτύπησε άσχημα το παιδί» επανέλαβε ο πατέρας του 27χρονου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr