Με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της την Πρωτοχρονιά επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι «διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της».

Η 24χρονη ευχαριστεί παράλληλα όλο τον κόσμο που έχει σταθεί στο πλευρό της μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνει τονίζοντας ωστόσο ότι «ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός».

Το μήνυμά της στα social media

«Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπεια της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μία διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια. Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω δικαίωση ψυχής και ηρεμία! Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε»

Τα νέα στοιχεία για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι νέα στοιχεία, που δείχνουν ικανά να ανατρέψουν τα υπάρχοντα δεδομένα και να επηρεάσουν την εξέλιξη της υπόθεσης με τον φερόμενο βιασμό της Γεωργίας Μπίκα, φέρνει στη δημοσιότητα ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλεντέρης τόνισε στο ThessToday.gr ότι «δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση».

Θυμίζεται πως οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις», ωστόσο ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Πηγή: europost.gr