Συγκλονίζει η μαρτυρία του αντιδήμαρχου Φαιστού Γιάννη Φασομυτάκη ο οποίος αν και αρχικά αρνιόταν ότι υπάρχει κορωνοϊός στη συνέχεια νόσησε. «Ήμουν 39 ημέρες θετικός στον κορωνοϊό. Έκατσα στο νοσοκομείο. Έχω στον πνεύμονά μου μια μεγάλη ουλή. Κι εγώ δεν πίστευα στον ιό. Άκουγα τον καθένα κι έλεγα πως δεν ίσως δεν υπάρχει. Πίστευα για μένα ότι δεν θα νοσήσω ποτέ. Δεν έχω προβλήματα υγείας κι όμως παραλίγο να πεθάνω», επεσήμανε μιλώντας στο Mega.

«Αυτοί οι άνθρωποι που ανεύθυνα για να δείξουν ότι υπάρχουν, αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός είναι εγκληματίες, είναι φονιάδες», τόνισε ακόμη ο Γιάννης Φασομυτάκης.

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι κόλλησε κορωνοϊό από κάποιους που είχαν πάει σε μία εκδήλωση. «Να μην το περάσει κάνεις αυτό το πράγμα. Να μην το περάσουν ποτέ. Και με αυτή τη συνέντευξη μακάρι να βοηθήσουμε 10…20…100 άτομα να προσέξουν παραπάνω», ανέφερε ακόμη.

Σχετικά με το τι του στοίχισε περισσότερο στο νοσοκομείο αλλά και μέσα στο σπίτι που ήταν απομονωμένος, ήταν όπως λέει ο ίδιος, ότι ήρθαν τα παιδιά του και τα έβλεπε από το τζάμι. Επιπλέον απηύθυνε έκκληση στους αρνητές της μάσκας να δουν σοβαρά το θέμα και να προτρέπουν οι ίδιοι τα παιδιά τους να φορούν μάσκες συνεχώς στο σχολείο, για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Δηλαδή αν κάποιο παιδί κολλήσει έναν παππού και μια γιαγιά και πεθάνει, τι θα πει ο μπαμπάς; Μπράβο στο παιδί μου που κόλλησε τον παππού και τη γιαγιά και πέθανε από αυτό; Θα κάνεις ένα παιδί φονιά! Είναι βαρύ αυτό που λέω, το ξέρω όμως χάνεται μια ανθρώπινη ζωή. Γιατί για μια μάσκα;», πρόσθεσε ο κ. Φασομυτάκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr