Η κατάσταση με την παγκόσμια υστερία του κορωνοϊού και των εμβολίων έχει αρχίσει πλέον να θυμίζει έντονα διάσημα δυστοπικά μυθιστορήματα καθώς οι κυβερνήσεις εκμεταλλευόμενες την ανοχή των πολιτών και έχοντας εντέχνως καλλιεργήσει μέσω συστηματικής τρομοκρατίας το κατάλληλο ψυχολογικό υπόβαθρο, εφαρμόζουν πλέον μέτρα που θυμίζουν ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Στην Αυστραλία λειτουργούν εδώ και μήνες στρατόπεδα Covid, τα οποία θα λέγαμε πως δεν μοιάζουν και τόσο με στρατόπεδα, αλλά με φυλακές.

Μια γυναίκα η Hayley Hodgson τοποθετήθηκε σε ένα τέτοιο στρατόπεδο εγκλεισμού για τον COVID, παρότι ήταν αρνητική στον ιό καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής της. Ο λόγος που τοποθετήθηκε εκεί; Είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

Την έκλεισαν σε ένα κουτί (κάπως έτσι το περιγράφει, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα) για 14 ημέρες, εκείνη ζητούσε να πάει απλά για ένα περίπατο, όμως αυτό δεν ήταν επιτρεπτό. Η «λύση» που της αντιπρότειναν ήταν να πάρει ένα… Βάλιουμ!

Την απειλούσαν πως αν δεν ήταν αρκετά υπάκουη, θα έπρεπε να την κρατήσουν στο στρατόπεδο για παραπάνω μέρες ή ακόμη και να την τιμωρήσουν με πρόστιμο 5000 δολαρίων Αυστραλίας.

Και ενώ η εικόνα που παρουσιάζουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ για τα στρατόπεδα COVID είναι ότι υπάρχει μια σχετική «χλιδή» εκεί, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Βρίσκεσαι σε ένα κουτί, γύρω – γύρω φράχτες και με κάμερες παρακολούθησης.

Να προστεθεί πως στο στρατόπεδο αυτό θα βρεθείς απλά αν είσαι επαφή ενός κρούσματος, ακόμα και αν έχεις κάνει 3 δόσεις από το εμβόλιο.

Λέει και άλλα πολλά η Hayley Hodgson, τα οποία μπορεί να ακούσει κάποιος στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: europost.gr