Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 13χρονη μαθήτρια η οποία δέχτηκε επίθεση από ανήλικη στη Θεσσαλονίκη.

Η 13χρονη που είχε δώσει ραντεβού με μια συμμαθήτριά κοντά στο Δημαρχείο του Ευόσμου, με στόχο να λύσουν μια παρεξήγηση δέχτηκε τελικά επίθεση από μια άλλη ανήλικη την οποία είχε καλέσει η συμμαθήτρια της για να την γρονθοκοπήσει.

Μιλώντας στο GR Times, η μητέρα της 13χρονης καταγγέλλει ότι η συμμαθήτρια της κόρης της «φώναξε ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, που όπως ακούγεται έχει συχνά παραβατικές συμπεριφορές απέναντι σε άλλα παιδιά, η οποία και τη χτύπησε με σφοδρότητα. Μιλάμε για γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι που κάλλιστα θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί μου στον τόπο. Από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα».

«Όλα αυτά για μία παρεξήγηση»
Η μητέρα της 13χρονης υπέβαλλε μήνυση και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ωστόσο η ίδια θέλησε να στείλει ένα μηνυμα: «Και όλα αυτά για μία παρεξήγηση. Εγώ, αν μιλώ σήμερα το κάνω για να ταρακουνηθεί ολόκληρη η γενιά τους. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για να ακουστώ, διότι τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στην πόλη, αυξάνονται διαρκώς. Δεν μπορώ να αφήνω το παιδί μου έξω και να φοβάμαι αν θα γυρίσει σώο και αβλαβές. Με τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, θα μπορούσα σήμερα να θρηνώ το παιδί μου, για μια παρερμηνεία για μια παρεξήγηση. Θέλω λοιπόν, να στείλω ένα μήνυμα ότι η βία δεν αποτελεί λύση για τίποτα και ότι η λεπτή γραμμή που χωρίζει την απλή κάκωση από χτύπημα στο κεφάλι μέχρι το σημείο να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη ή ακόμα και τον θάνατο απέχει εκατοστά και ίσως λίγη δύναμη παραπάνω» πρόσθεσε η μητέρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr