Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του γνωστού σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος
Έτοιμος να μηνύσει τα φερόμενα ως θύματα του για συκοφαντική δυσφήμιση και τους μάρτυρες κατηγορίας για ψευδομαρτυρία φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για καταγγελίες για βιασμό εις βάρος του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του γνωστού σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος.

«Επέλεξε επιθετική τακτική απέναντι στους μηνυτές και στους μάρτυρες. Είχε προηγηθεί η προσπάθεια κατασπύλωσης των θυμάτων με αιχμές για τη σεξουαλική του ταυτότητα, για τον τρόπο ζωής τους. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, το στάδιο της κατατρομοκράτισής τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάχος μιλώντας στον Alpha. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως «τουλάχιστον για τα δύο θύματα που εκπροσωπώ δεν πτοούνται στο ελάχιστο, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κάνουν πίσω σε αυτά που έχουν καταθέσει. Τα θύματα έχουν την αλήθεια ανεξίτηλα γραμμένη στο σώμα και την ψυχή τους».

Ένα από τα θύματα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Αλή, που έχει μάλιστα καταθέσει εναντίον του μίλησε στον Alpha λέγοντας: «Το περίμενα ότι θα κάνει μήνυση, μου το είχε πει ο συνήγορός μου ότι θα κάνει μήνυση σε όλους. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι λογικό. Δεν φοβόμαστε και δεν φοβούνται ούτε οι μάρτυρες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr