Ένα σοκαριστικό βίντεο αναρτήθηκε τα ξημερώματα στο youtube από τα Λιμανάκια στη Βάρκιζα εκεί όπου καθημερινά οδηγοί με «φτιαγμένα» ή μη αυτοκίνητα επιδεικνύουν τις οδηγικές τους (αν)ικανότητες με αποτέλεσμα τα ατυχήματα να είναι συχνά και πολλές φορές σοβαρά. Ενα φαινομενικά σοβαρό ατύχημα έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν σε μια από τις επικίνδυνες στροφές του συγκεκριμένου σημείου, ένα αυτοκίνητο μάρκας Fiat Punto μπήκε με πολλά χιλιόμετρα στη στροφή, ο οδηγός του δεν κατάφερε να το κρατήσει στην πορεία του και έπεσε πλαγιομετωπικά πάνω σε ένα Ford Fiesta που ερχόταν από το άλλο ρεύμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το Punto που προκάλεσε το ατύχημα, χτύπησε κατά την ξέφρενη πορεία του και μια διερχόμενη μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες, οι οποίοι ευτυχώς και φορούσαν κράνη, αλλά γλίτωσαν με μερικές αμυχές, όπως και οι επιβάτες των δύο αυτοκινήτων.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα τόσο στα οχήματα, όσο και στην άκρη του δρόμου, όπου ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες λάτρεις της ταχύτητας, που ανέμεναν οχήματα να περάσουν από την… πασαρέλα κάνοντας… εντύπωση και θόρυβο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr