Δεν μπορούσε να φανταστεί τον αγώνα που θα έδινε στο νοσοκομείο για να αποκατασταθεί το πρόσωπό της, μια γυναίκα που υιοθέτησε ένα ένα πιτ μπουλ το οποίο είχαν εγκαταλείψει.

Η 35χρονονη Ιωάννα αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιτ μπουλ ηλικίας ενός έτους, από μια γυναίκα που είχε βάλει αγγελία στο Facebook, αναφέροντας ότι είχε βρει το σκυλί στο δρόμο παρατημένο από τους ιδιοκτήτες του.

Η Ιωάννα γυναίκα πήρε στο σπίτι της τον σκύλο ο οποίος έδειχνε πολύ φιλικός. Το ίδιο βράδυ που τον υιοθέτησε, αφού τον πήγε βόλτα και έπαιξε μαζί του, στην κίνησή της να του βγάλει το λουρί, ο σκύλος της επιτέθηκε και την δάγκωσε στο πρόσωπο. Ο φίλος της Ιωάννας έσπευσε να τη βοηθήσει καθώς τα σαγόνια του πιτ μπουλ είχαν αρπάξει το στόμα και τη μύτη της. Αιμόφυρτη η 35χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ  δεν μπορούσε να αναπνεύσει: «Ο φίλος μου έβαλε τα χέρια του μέσα στο στόμα του σκύλου για να με σώσει. Όταν τελικά με άφησε το πίτμπουλ, έπειτα από μεγάλη μάχη, μου είχε κόψει τη μύτη και το στόμα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το σαλόνι είχε γεμίσει με αίματα. Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Με μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο» αναφέρει η 35χρονη και προσθέτει ότι η μύτη της βρέθηκε όμως δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί από τους γιατρούς:

Η μύτη βρέθηκε αλλά δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί
«Η μύτη μου βρέθηκε έπειτα από οκτώ ώρες. Ήταν όμως κακοποιημένη και δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί πλήρως. Οι γιατροί έπρεπε ουσιαστικά να μου φτιάξουν μια νέα μυτούλα. Στο χειρουργείο μου έβαλαν ένα ειδικό ιατρικό υλικό για να καλύψουν τα τραύματα, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και σε ανθρώπους που υπέστησαν εγκαύματα στη φωτιά στο Μάτι. Ο γιατρός μου Γιώργος Χαρκιολάκης, Διευθυντής Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μου είπε από την πρώτη στιγμή, πως θα πρέπει να έχω πίστη και υπομονή. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον γιατρό μου, ήδη μέσα σε ενάμιση μήνα είδα μεγάλη αλλαγή, από την εικόνα που είχα εκείνο το βράδυ. Έχω υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και σε λίγες ημέρες θα μπω για ακόμη ένα» περιγράφει ευχαριστώντας τους γιατρούς της.

Μετά από 6 εβδομάδες νοσηλείας και τέσσερα χειρουργεία, το πρόσωπό της αποκαταστάθηκε σε κάποιο βαθμό, ωστόσο η ίδια έχει ακόμα αρκετές επεμβάσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr