«Δεν έβγαινε η φωνή της, δεν μπορούσε να φωνάξει ”βοήθεια” το παιδί μου από το σοκ και από τον πόνο», αποκαλύπτει συγκλονισμένη στο protothema.gr η Δώρα Κωνσταντινίδη, από τη Θεσσαλονίκη, μητέρα της 17χρονης την οποία κατασπάραξαν σκυλιά. Το κορίτσι δέχθηκε την επίθεση αγέλης σκύλων που της κατάφεραν 58 δαγκώματα.

– Advertisement –

«Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30 και η κόρη μου είχε βγει έξω. Μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά γύρισε πίσω και είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της. Δεν μπορούσε να τρέξει, κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει επάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε. Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Της αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι δέρματος από τη γάμπας της σε σημείο που φαινόντουσαν οι αρτηρίες της. Όλα έγιναν μέσα σε τρία λεπτά, μου είπε το παιδί μου», προσέθεσε η μητέρα.

«Χρειαστήκαμε βοήθεια από ψυχολόγους»

«Ένας κύριος, έτρεξε να τη βοηθήσει και αφού ηρέμησε το παιδί μου, με πήραν τηλέφωνο και ακούω το παιδί μου να λέει: ”Μαμά, με έχουν κατασπαράξει τα σκυλιά, είμαι στο νοσοκομείο”. Όταν πήγα εκεί, βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να το ξεπεράσει, χρειαστήκαμε και τη βοήθεια ψυχολόγου γιατί το παιδί είχε πολλές φορές παραισθήσεις και έβλεπε σκυλιά στο σπίτι όταν εγώ έλειπα στη δουλειά μου. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα,φοβόταν να βγεια πό το σπίτι , δεν ήθελε να πηγαίνει ούτε στη θάλασσα,τώρα έχει αρχίσει λίγο και το ξεπερνάει», δηλώνει η κ.Κωνσταντινίδη.

Δικηγόρος της οικογένειας: Καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος.

– διαφ –

Πηγή: europost.gr