Ενα οικογενειακό δράμα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν νεαρό που φέρεται ότι κάνει χρήση ναρκωτικών και επιτέθηκε στον πατέρα του απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει επειδή δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει τη δόση του.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης, όταν ο 33χρονος άντρας, ο οποίος φέρεται ότι παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στον ίδιο του τον πατέρα και δεν δίστασε να τον χτυπήσει και να τον απειλήσει με όπλο επειδή δεν του έδινε τα χρήματα που ζητούσε. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και τη σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια και την Τετάρτη οδηγήθηκε στα δικαστήρια για να δικαστεί με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Όρος να μην πλησιάσει το σπίτι
Ωστόσο, ο πατέρας του δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, παρόλο που κινδύνευσε η ζωή του. Ετσι, το δικαστήριο αναγκάστηκε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Μαρτίου και έως τότε ήρε την κράτηση του 33χρονου, θέτοντάς του τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι του και τον πατέρα του έως τότε. Η εικόνα του νέου στα δικαστήρια προξένησε αλγεινή εντύπωση, καθώς φαινόταν να τα έχει χαμένα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr