Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε φαρμακείο του Βόλου, καθώς φαρμακοποιός φέρεται να εξύβρισε και να έδειρε ηλικιωμένο άνδρα, γείτονά του, και να τον έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένη γνάθο.

Σύμφωνα με μήνυση που έχει κατατεθεί στην Αστυνομία, ο 80χρονος άνδρας πήγε στο φαρμακείο και ζήτησε από τον φαρμακοποιό να του επιτρέψει να ανέβει στην ταράτσα, καθώς του έπεσε ένα εργαλείο. Ο φαρμακοποιός αρνήθηκε, αφού -όπως χαρακτηριστικά του είπε- δεν έχει ταράτσα, αλλά… κεραμίδια και έτσι του ζήτησε να φύγει. Ο 80χρονος διαμαρτυρήθηκε για το έντονο ύψος με το οποίο του αποκρίθηκε εκείνος και στη συνέχεια φέρεται να τον χτύπησε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 80χρονος μεταφέρθηκε από τον γιο του στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα γνάθου. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να διακομισθεί ο άτυχος ηλικιμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες και αναζητούν τον δράστη προκειμένου να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr