Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο. Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή όταν ο 59χρονος πήγε στο σπίτι της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του, που μένει με τα παιδιά τους 9 και 10 χρονών και με την 84χρονη μητέρα της.

Η γυναίκα δεν του άνοιξε όταν χτύπησε το κουδούνι και έχοντας κλειδιά του σπιτιού, μπήκε μέσα σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε ότι θα την σκοτώσει! Η 46χρονη βγήκε στο μπαλκόνι να ζητήσει βοήθεια και τότε ο άντρας την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε στο σπίτι, την έριξε στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπάει στο κεφάλι, παρά το ότι έκλαιγαν τόσο το παιδί, όσο και η ηλικιωμένη μητέρα της.

Την 46χρονη έσωσαν οι αστυνομικοί που κατέφθασαν και συνέλαβαν τον νταή. Στο δικαστήριο η γυναίκα εμφανίστηκε με κολάρο στο λαιμό. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του διατηρούσε σχέση με τον γείτονα και τον ενημέρωσαν τα παιδιά του.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο μεγάλος του γιος πήγε κλαίγοντας και του είπε ότι η μητέρα του μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με τον γείτονα και λένε ερωτικά πράγματα. Αυτός ήταν, όπως ισχυρίστηκε ο λόγος που πήγε στο σπίτι. Ο ίδιος είπε ότι πήγε αμέσως στο σπίτι και τη ρώτησε γιατί τα κάνει αυτά. «Βγήκε στο μπαλκόνι για να φωνάζει τον δικό της. Την έπιασα μόνο από τα μαλλιά και τη ρωτούσα γιατί τα κάνει αυτά μπροστά στα παιδιά και έπεσε στον καναπέ», τόνισε ο κατηγορούμενος.

Ενώ η γυναίκα όταν ρωτήθηκε γιατί δεν του δίνει το διαζύγιο που ζητάει, δήλωσε ότι δεν υπογράφει γιατί εκκρεμούν κάποια θέματα όπως η διατροφή των παιδιών.

Τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση σε φυλάκιση 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS


Πηγή: europost.gr