Σοκ, οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ηλικιωμένης γυναίκας, από την «αποκλειστική νοσοκόμα» που είχε προσλάβει η κόρη της, μέσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά!

Όπως αποκάλυψε η κόρη της, Λώρα Πιπέρη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, βρήκε την μητέρα της αιμόφυρτη και με μώλωπες σε ολόκληρο το σώμα. «Μας άφηναν κάρτες για αποκλειστικές, πήρα το γραφείο ζήτησα Ελληνίδα και μου είπαν ότι είναι νόμιμες με χαρτιά κτλ. Στις 6 το πρωί που γύρισα βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη, με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η αποκλειστική που ήταν ακόμα εκεί μου είπε ότι δεν ξέρει πως συνέβη όλο αυτό.

Κάναμε αξονική και μου είπαν οι γιατροί ότι είναι χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο, που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη την χτύπησε. Η μητέρα μου έχει άνοια, δεν αντιδρά άρα αποκλείεται να την προκάλεσε κάπως» ανέφερε η κόρη της.
Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι. Τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που άρχισε να φωνάζει μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου, όμως όπως λέει η κόρη της, κανείς δεν την άκουσε για να τη βοηθήσει. Οι κάρτες που υπάρχουν στο νοσοκομείο αναφέρουν ότι όλες οι αποκλειστικές νοσοκόμες είναι Ελληνίδες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πηγή: europost.gr